Appareils et accessoires
Onion soup
Prép. 20min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
-
Gruyère cheese cut in pieces80 g
-
onions cut in halves500 g
-
olive oil30 g
-
butter20 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
flour (10 g)2 tsp
-
water900 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, chicken or beefstock cube (for 0.5 l) chicken or beef1
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
10 g
Calories
1255 kJ /
300 kcal
Lipides
13 g
Fibre
2.7 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook
174 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Asparagus cream soup
30min
Pumpkin soup
35min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Onion Soup
1h
Leek and potato soup
45min
Creamy tomato soup
30min
Chickpea soup with spinach
40min
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Creamy mushroom soup
20min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min
Creamy Tomato Soup
25min