Appareils et accessoires
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
Prép. 30min
Total 1h 35min
6 portions
Ingrédients
Koftas
-
fresh parsley cut in pieces20 g
-
spring onions cut in pieces150 g
-
lamb shoulder minced900 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
Pepper Sauce
-
onions quartered300 g
-
red peppers cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
tinned whole peeled tomatoes in juice400 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
potatoes sliced (2-3 mm)400 g
-
tomatoes sliced (2-3 mm)350 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
29 g
Calories
2400 kJ /
576 kcal
Lipides
42 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lebanese cuisine
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Spiced lamb flatbread
1 Std. 50 Min
Freekeh pilaf with broad beans
1 Std.
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min
Bun kebab
1 Std. 45 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Lamb and Green Bean Casserole
1 Std. 10 Min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 Std. 30 Min