Appareils et accessoires
Spinach Fatayers
Prép. 40min
Total 2h
8 pieces
Ingrédients
Bread Dough
-
milk50 g
-
water130 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
vanilla pod1
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
baking powder1 tsp
-
medium egg1
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil15 g
Baharat Spice Mix
-
white peppercorns100 g
-
ground nutmeg1 Tbsp
-
cloves1 tsp
-
cardamom pods15
-
ground cinnamon2 tsp
Spinach Filling
-
lemon juice20 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
sumac (see tip)1 tsp
-
harissa paste1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
water100 g
-
fresh spinach leaves600 g
-
pine nuts30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
11 g
Calories
1333 kJ /
313 kcal
Lipides
8 g
Glucides
48 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lebanese cuisine
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 Min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 Min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 Std. 20 Min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 Std.
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1 Std. 25 Min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Fatayer with Cheese and Mint
1 Std. 5 Min
Vegetable Samosa Filling
30 Min
Couscous with Chicken and Lamb
1 Std. 10 Min
Lebanese Spiced Flatbread
3 Std. 20 Min