Appareils et accessoires
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
Prép. 5min
Total 40min
8 portions
Ingrédients
Pastry
-
unsalted butter for greasing10 g
-
caster sugar150 g
-
plain yoghurt375 g
-
medium wheat semolina300 g
-
rose water20 g
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
Sugar Syrup
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
caster sugar250 g
-
water250 g
-
rose water15 g
-
pine nuts for decorating40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7.5 g
Calories
1695 kJ /
396 kcal
Lipides
5 g
Glucides
79.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lebanese cuisine
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spinach Fatayers
2h
Stuffed Moroccan Breads
2h 45min
Marble Cake
2h 10min
Lemon cake
2h
Coconut cake
1h 20min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1h 5min
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5min
Steamed Lemon Cake
2h 20min