
Appareils et accessoires
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
Préparer. 15min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
blanched hazelnuts50 g
-
water1200 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
cauliflower florets (2 cm)500 g
-
dried fettuccine250 g
-
extra virgin olive oil plus ½ Tbsp for drizzling20 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
nutritional yeast flakes30 g
-
almond milk or non-dairy milk of choice300 g
-
lemon juice15 g
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Infos nut. par 1 portion
Calories
460 kcal /
1929 kJ
Protides
17.5 g
Lipides
17.5 g
Glucides
55.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Celebrate Spring
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande