Appareils et accessoires
Black Bean Pig's Tail Soup
Prép. 5min
Total 2h 20min
5 portions
Ingrédients
-
pig’s tail cut in pieces (3 cm)250 g
-
chicken feet claws removed150 g
-
water1850 g
-
black beans soaked for 1 hour150 g
-
Chinese ham cut in slices20 g
-
Hokkaido scallops rinsed6
-
salt adjust to taste½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
394 mg
Protides
9 g
Calories
461 kJ /
110 kcal
Lipides
4 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Nourishing Confinement Food
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Black rice pudding
25 Std. 5 Min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 Std. 5 Min
Olive Vegetable Rice
1 Std. 5 Min
Steamed Chicken Essence
1 Std. 10 Min
Steamed Pepper Chicken
1 Std. 45 Min
Braised Rice Wine Fish
20 Min
Tomato-egg drop soup
20 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 Min
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1 Std. 20 Min