Appareils et accessoires
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
Prép. 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
instant dashi powder (see variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground pepper1 pinch
-
pork mince (optionnel)100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
6 surimi sticks, cut in piecesraw prawns, medium size, peeled6
-
frozen green peas (25 g)30
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
12 g
Calories
576 kJ /
138 kcal
Lipides
9 g
Fibre
0.2 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 godz.
Shallot Oil
25 min
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Chicken porridge with century egg
30 min