Appareils et accessoires
Quick beetroot relish
Prép. 10min
Total 40min
16 portions
Ingrédients
-
red onion (approx. 150 g), cut into thin slices1
-
olive oil20 g
-
dark brown sugar20 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
raw beetroots peeled and cut into quarters (see Tips)300 g
-
green apple peeled cored and cut into quarters (see Tips)1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
currant20 g
-
apple cider vinegar (see Tips)40 g
-
ground allspice½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
46.8 mg
Protides
0.6 g
Calories
151.5 kJ /
36.1 kcal
Lipides
1.3 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
0.2 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Meals in a Flash
91 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
ANZAC biscuits
40min
Tomato ketchup
1h 25min
Beetroot salad
10min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Vegetable stock paste
30min
Apple sauce
20min
Basil pesto
10min
Tomato relish
2h 10min
Feijoa chutney
1h 15min
Dukkah
25min
Lemon or lime butter
15min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min