Appareils et accessoires
Grilled Pineapple Salsa
Prép. 15min
Total 20min
6 portions
Ingrédients
-
fresh pineapple cored and sliced in rounds14 oz
-
red onion quartered2 ½ oz
-
red bell pepper de-seeded and de-stemmed1
-
jalapeño pepper de-seeded and de-stemmed, halved1
-
fresh cilantro leaves1 oz
-
lime juice (approx. 2 limes)1 oz
-
olive oil1 oz
-
salt1 ½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1 g
Calories
368 kJ /
88 kcal
Lipides
5 g
Fibre
2 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Game Day Guacamole
1h
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Texas Coleslaw
15min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10min
Nachos with Black Beans and Guacamole
35min
French Dressing
10min
Cajun Gumbo
1h 30min
Black Bean Dip
5min
Boston Clam Chowder
55min
Cantina Salsa
5min
Texas Cornbread
35min