Appareils et accessoires
Korean Egg Bread
Prép. 5min
Total 30min
2 portions
Ingrédients
-
low protein flour125 g
-
baking powder1 tsp
-
butter30 g
-
fresh milk200 g
-
eggs3
-
sugar60 g
-
salt1 pinch
-
vanilla extract½ tsp
-
80 g mozzarella cheese, shreddedcheddar cheese shredded80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
9 g
Calories
1054 kJ /
252 kcal
Lipides
11 g
Fibre
3 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Sweet Pastries
11 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Mantou buns
1h 30min
Oil-free honey chicken wings
50min
Braised Yee Mee
30min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Killer Toast
2h
Lemon Chicken
25min
Chicken porridge with century egg
30min
Soft Sweet Buns
1h 10min