Appareils et accessoires
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
Prép. 15min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
water1060 g
-
lime juice20 g
-
white fish fillets cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
black peppercorns1 tsp
-
chilli powder2 tsp
-
cinnamon stick broken in pieces1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies deseeded if preferred2 - 4
-
fresh curry leaves10 - 12
-
tamarind paste1 Tbsp
-
coconut cream100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
pandan leaves (see tips)2 - 3
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
27 g
Calories
896 kJ /
213 kcal
Lipides
8 g
Fibre
5 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sri Lankan Feast
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Green Curry Chicken
55min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Wonton Soup
1h
Seafood Korma
40min
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Seafood Laksa
25min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min
Tom Yum with Prawns
25min
Keralan Fish Curry
30min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1h 10min