Pork Meatballs with Celeriac and Apple
TM5

Pork Meatballs with Celeriac and Apple

4.6 (29 évaluations )

Ingrédients

Meatballs

  • 80 g bread, torn in pieces
  • 80 g onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 5 - 8 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
  • 500 g pork mince, broken in pieces
  • ¼ tsp ground nutmeg
  • ¼ tsp ground mace
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper

Celeriac and Apple Purée

  • 750 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
  • 1 Granny Smith apple, cut in pieces (2 cm)
  • 150 g water
  • 100 g milk
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Creamy Cider Sauce

  • 40 g onion, quartered
  • 1 garlic clove
  • 30 g olive oil
  • 40 g unsalted butter, diced
  • 60 g plain flour
  • 200 g chicken stock
  • 300 g cider
  • 200 g double cream
  • 1 Tbsp Dijon mustard
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ½ tsp caster sugar
  • vegetable oil, for frying

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3598 kJ / 866 kcal
Protides
34 g
Glucides
35 g
Lipides
63 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives