![Citrus Salad with Mint Vinaigrette Citrus Salad with Mint Vinaigrette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e2f6f929-3cd5-4695-84e4-02589aae19f2/Derivates/e4d6de02-8ea9-4fee-9bf1-73b7bfc27e18.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Mint Vinaigrette
- 3 oz extra virgin olive oil
- 1 oz lemon juice
- 1 oz fresh mint leaves
- 2 tbsp honey
- ½ tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
Citrus Salad
- 10 oz arugula
- 4 oz feta cheese, crumbled, to taste
- 4 oz pistachios, shelled
- 2 oz pomegranate arils/seeds
- 3 oranges, peeled (e.g. Cara cara, blood orange, navel or any combination)
- 1 grapefruit, peeled
- 10 fresh mint leaves, thinly sliced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2360 kJ / 564 kcal
- Protides
- 14 g
- Glucides
- 43 g
- Lipides
- 41 g
- Graisses saturées
- 9 g
- Fibre
- 8 g
- Sodium
- 872 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 分钟
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40 分钟
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Chopped Asian Salad
20 分钟
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 分钟
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Creamy Broccoli Salad
10min