Braised Chicken with Chestnuts
TM5 TM6

Braised Chicken with Chestnuts

3.2 (24 évaluations )

Ingrédients

  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 10 g vegetable oil
  • 2 star anise
  • 1 tsp ground Sichuan pepper (see tip) (optionnel)
  • 500 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (5 cm)
  • 300 g cooked chestnuts, peeled
  • 10 g dark soy sauce
  • 30 g light soy sauce
  • 10 g granulated sugar
  • 200 g water
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 spring onions, cut in pieces (4 cm), for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
625 kJ / 149 kcal
Protides
28 g
Glucides
39.2 g
Lipides
15 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives