Spicy Seafood Soup (Tom Yum)

Spicy Seafood Soup (Tom Yum)

4.0 5 évaluations
Préparer. 10min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • shallots halved
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • tomatoes quartered
    150 g
  • fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)
    50 g
  • galangal (Thai ginger), fresh root peeled, cut in round slices (2 mm)
    15 g
  • fresh makrut lime leaves
    8
  • Thai chilli sauce hot
    100 g
  • fish stock cube (for 0.5 l)
    2
  • water
    1000 g
  • fish fillets (e.g. red snapper, sea bream, monkfish), cut in pieces
    250 g
  • fresh oyster mushrooms halved
    120 g
  • palm sugar
    20 g
  • fresh clams
    100 g
  • raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
    250 g
  • fish sauce
    20 g
  • lime juice
    20 g
  • spring onions thinly sliced (1 cm)
    3
  • fresh coriander leaves only
    3 sprigs

Infos nut. par 1 portion

Calories 231 kcal / 968 kJ
Protides 30 g
Lipides 3 g
Glucides 19 g
Fibre 3.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...