Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 450 g beef bones, cut in pieces (see Tips)
- 1400 g water
- 1 onion, halved
- 6 cm fresh root ginger, peeled and sliced
- 1 stalk fresh lemon grass, white part only, halved
- 2 star anise
- 1 cinnamon stick
- 1 tsp mixed peppercorns
- 3 cloves
- 1 tsp coriander seeds
- 1 tsp dried fennel seeds
- 80 g fish sauce
- 50 g soy sauce
- 2 Tbsp lime juice (approx. 1 lime)
- ¼ tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground white pepper, to taste
- 300 - 350 g flat rice noodles (approx. 6 mm wide)
- 300 - 350 g beef fillet steak, partially frozen, thinly sliced (approx. 3 mm thick)
- 2 - 3 spring onions, thinly sliced diagonally, to serve
- 8 - 10 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- 6 - 8 sprigs fresh mint, leaves only, to serve
- 2 sprigs fresh Thai basil, leaves only, to serve
- 100 g fresh bean sprouts, to serve
- 1 long red chilli, deseeded if preferred and finely sliced, to serve
- 1 - 2 limes, cut in cheeks, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1181 kJ / 281 kcal
- Protides
- 26 g
- Glucides
- 17 g
- Lipides
- 10 g
- Fibre
- 6.8 g
Recettes alternatives
Thai Green Curry Paste
15min
Seafood Laksa
25min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1u. 25min
Beef Noodle Pho
45min
Beef and Tomato Stew
1u. 25min
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Green Curry Chicken
55 Min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25min
Summer Rolls with Peanut Sauce
1h
Fresh Prawn Spring Rolls
1h