Appareils et accessoires
Teriyaki sauce
Prép. 5min
Total 25min
28 portions
Ingrédients
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices15 g
-
garlic clove1
-
mirin50 g
-
water200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
soy sauce100 g
-
brown sugar150 g
-
cornflour3 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
261.8 mg
Protides
0.2 g
Calories
106.6 kJ /
25.4 kcal
Lipides
0 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
6.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sauces and Marinades
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Tartare sauce
10min
Sweet Cucumber Pickles
48h 20min
Korean marinade
40min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Maple Miso Vinaigrette
5min
Japanese-style dressing
5min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Honey, soy and mustard marinade
5min
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min