Appareils et accessoires
Tomato Kasoundi
Prép. 15min
Total 2h
1000 g
Ingrédients
-
garlic cloves5
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
fresh red chillies deseeded3
-
malt vinegar100 g
-
grapeseed oil50 g
-
black mustard seeds20 g
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
passata720 g
-
fine sea salt10 g
-
brown sugar100 g
-
lime finely grated zest only1
Niveau
facile
Infos nut. par 1000 g
Sodium
4211 mg
Protides
23 g
Calories
5675.6 kJ /
1356.5 kcal
Lipides
60.6 g
Fibre
22.7 g
Graisses saturées
5.4 g
Glucides
201.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A TASTE OF THE WORLD
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Butternut Squash Masala Dosa
11h 30min
Piccalilli
12h 35min
Gwinganna mushroom pâté
20min
Feijoa jelly
27h 40min
Chocolate Chilli Ice Cream
13h 15min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1h 15min
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Keralan Fish Curry
30min
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15min
Sunny gazpacho
25min
Thai Sweet Chilli Sauce
15min
Quick beetroot relish
40min