Versions compatibles
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 1 ½ heaped tsp Dijon mustard
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 20 g lemon juice
- 50 g olive oil
- 250 g sunflower oil
- 5 tinned anchovies, drained
- 2 Tbsp pickled capers, drained and rinsed
- 40 g red onion, halved
- 3 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 5 fresh chives, halved
- 5 g fresh parsley leaves
- 12 quail eggs
- 750 g potatoes, waxy (e.g. Charlotte), sliced (1 cm)
- 500 g water
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2601 kJ / 628 kcal
- Protides
- 8 g
- Glucides
- 23 g
- Lipides
- 56 g
Recettes alternatives
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
50 min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20min
Steamed Broccoli Mash
35 Min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5ωρ. 30 λεπτ.
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 menit
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2 godz. 15 min
Creamy Mushrooms
35 Min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14h 30min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 min