Appareils et accessoires
Miso Soup with Vegetables
Prép. 10min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
oil10 g
-
fresh shiitake mushrooms quartered200 g
-
carrots cut in matchsticks150 g
-
leeks cut in matchsticks95 g
-
liquid vegetable stock900 g
-
miso40 g
-
water80 g
-
firm tofu cubed (1 cm)250 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
spring onions cut in thin slices (3 mm)6
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
6 g
Calories
377 kJ /
90 kcal
Lipides
4 g
Fibre
2.9 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
JAPANESE CUISINE
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegetarian Japchae
45 min
Scrambled Tofu
20 min
Lemongrass Tempeh
1 godz. 15 min
Umami Soup
1 godz. 20 min
Chickpea Pancakes
20 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Kimchi
51 godz.
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Yasai Yaki
25 min
Ramen Noodle Soup
40 min