Versions compatibles
Mușchiuleț de porc cu sos de vin roșu și legume
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 g șalote, curățate
- 150 g vin roșu
- 300 g morcovi, tăiați bastonașe (1 x 7 cm)
- 1 muşchiuleţ de porc (500 g, cca. Ø 6 cm)
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 130 g apă
-
½
linguriță concentrat pastă de carne,
ou ½ cub de concentrat de carne (pentru 0,5 l) - 8 boabe de ienupăr (optionnel)
-
25
g gem de cireșe
ou 25 g gem din fructe roșii - 20 g unt, nesărat sau sărat
- 1 linguriță amidon de porumb
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protides
- 29 g
- Glucides
- 11 g
- Lipides
- 7 g
- Fibre
- 2.5 g
Recettes alternatives
Pui involtini cu pesto de roșii uscate
50 min
Ananas în sirop de chilli, gătit lent, cu streusel de cocos
3 godz. 40 min
Medalion de porc cu bastonașe de gulie și sos de ardei
1ωρ. 30 λεπτ.
Salată cu pere și Roquefort
15min
Carne de porc cu orez glutinos, la aburi (Budinci de orez)
2 Std. 30 Min
Piept de rață sous-vide
Pas d’évaluation
Mușchiuleț de porc cu sos de vișine
35 λεπτ.
Souvlaki de pui și ardei, cu garnitură de orez
1h 5 min
Supă cremă de legume, pui cu tagliatelle de legume la aburi și sos de muștar
45min
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar
35 λεπτ.
Desert cu mere cu mirodenii și lapte cu orez
1ωρ. 30 λεπτ.
Păstrăv cu sos olandez
50 min