Appareils et accessoires
Napolitaanse cake
Prép. 30min
Total 1h 40min
20 stuks
Ingrédients
Witte fondant (zie tips)
-
suiker300 g
-
water100 g
Vanillebiscuit
-
eieren4
-
suiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract10 g
-
bloem70 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
Chocoladebiscuit
-
eieren4
-
suiker120 g
-
bloem50 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
ongezoete cacaopoeder20 g
Ganache
-
pure chocolade, 70% cacao250 g
-
room, min. 30% vet200 g
Afwerking
-
water afhankelijk van het gewicht van de fondant30 g
-
50 g gekleurde suiker hagelslaghagelslag50 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
5.1 g
Calories
1188 kJ /
283 kcal
Lipides
10.9 g
Fibre
2.3 g
Glucides
40.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Zoete verleiding
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Appelpunch
30min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Kokos en karamel cheesecake
Pas d’évaluation
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Kip in perziksaus
40min
Champignontaart
Pas d’évaluation
Mexicaanse kippensoep
40min
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Boterkoekjes
50min
Citroencake
2h