Appareils et accessoires
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
Prép. 30min
Total 2h 30min
16 stuks
Ingrédients
Chocoladetaart
-
boter om de vorm in te vetten
-
meergranenbloem om de vorm te bestuiven
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
suiker200 g
-
eieren6
-
zout1 snuifje
-
ongezoete cacaopoeder25 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten3
-
zout1 snuifje
Karamel espresso
-
bruine suiker250 g
-
espressokoffie120 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
water1000 g
-
azijn1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
6 g
Calories
1731 kJ /
414 kcal
Lipides
21 g
Fibre
2.1 g
Glucides
49 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Pas d’évaluation
Frambozen-pistache cake
4h 35min
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Yoghurtcake
1h 40min
Mini Fougasse
Pas d’évaluation
Warme chocolademelk op een stokje
1h 20min
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1h 20min
Kerstman macarons
3h 20min
Snelle brownie
25min
De wafels van de foor
3h
Marmercake
2h