Appareils et accessoires
Geraardbergse Mattentaarten
Prép. 1h
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
verse volle melk1250 g
-
karnemelk bij voorkeur bio500 g
-
azijn1 tl
-
eiwitten2
-
zout1 snuifje
-
eierdooiers2
-
suiker100 g
-
vanillestokje zaadjes½
-
amandelpoeder50 g
-
natuurlijk amandel extract (optioneel)½ tl
-
bladerdeeg, kant en klare 8 vierkanten650 g
-
ei losgeklopt1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1018.3 mg
Protides
29.3 g
Calories
4601.4 kJ /
1099.8 kcal
Lipides
68.9 g
Fibre
9.4 g
Graisses saturées
29.5 g
Glucides
110.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dit is Belgisch!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Veelzijdige gladde soep
45min
Sushi tacos
1h
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Pas d’évaluation
Omelet Caprese
30min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Béchamelsaus
15min
Brusselse Wafels
1h
Amandelcake
50min
Koninginnenhapje
55min