Appareils et accessoires
Frangipanetaart
Prép. 5min
Total 1h 25min
10 sneetjes
Ingrédients
-
boter voor invetten bakvorm
-
bloem voor bebloemen bakvorm
-
kruimeldeeg1 dosis
-
amandelen150 g
-
suiker2 el
-
boter in stukken + naar believen150 g
-
eieren2
-
suiker130 g
-
bloem50 g
-
½ tl vanille-extracthuisgemaakte vanillesuiker1 tl
-
bakpoeder1 tl
-
abrikozenjam (of smaak naar keuze)250 g
-
amandelen (optionnel) in schilfers40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
10.2 g
Calories
2498 kJ /
597 kcal
Lipides
34.1 g
Fibre
3.6 g
Glucides
66.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Rijstpudding
1 Std.
Kruimeldeeg
5 Min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3 Std.
Citrus lekkernij
50 Min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Lentetaart met yoghurt
5 Std. 15 Min
Gebakken kaastaart
3 Std. 10 Min
Sangria
10 Min
Frangipane met peer
1 Std. 30 Min
Appelcake
1 Std.
Bechamelsaus
15 Min