Crab briks
TM5 TM6

Crab briks

4.0 (3 évaluations )

Ingrédients

Tomato sauce

  • 2 cm fresh ginger root, peeled, cut in pieces
  • 1 red chilli, cut in halves and deseeded
  • 10 g lemon juice, freshly squeezed
  • 1 tsp salt
  • 2 tomatoes, cut in quarters (approx. 200 g)

Crab filling

  • 20 g fresh coriander leaves
  • 1 tbsp lemon zest
  • 1 garlic clove
  • 1 tsp salt
  • 1 red chilli, cut in halves and deseeded
  • 1 pinch ground cumin
  • 300 g crab meat, fresh, without shell
  • 8 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
  • oil, for frying

Infos nut.
par 8 portions
Calories
5101 kJ / 1217 kcal
Protides
61 g
Glucides
106 g
Lipides
61 g
Fibre
5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives