Pasta Salad with Vegetables and Trout
TM6 TM5 TM31

Pasta Salad with Vegetables and Trout

3.7 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 1000 g water
  • 200 g white wine
  • 100 g orange juice, freshly squeezed
  • 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
  • 400 g fresh trout fillets, skinless
    ou 400 g fresh salmon fillets, skinless
  • 200 g frozen green peas
  • 240 g penne (short, dried pasta) (10 minutes cooking time)
  • 40 g olive oil
  • 1 garlic clove
  • 30 g pickled capers, drained and rinsed
  • 80 g black olives, pitted
  • 350 g cherry tomatoes, halved or quartered
  • 1 pinch ground black pepper (optionnel)
  • 10 g lemon juice, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2246 kJ / 536 kcal
Protides
32.2 g
Glucides
52 g
Lipides
21.8 g
Fibre
8.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives