Appareils et accessoires
Mediterraanse gebakjes
Prép. 25min
Total 1h
6 stuks
Ingrédients
-
boter om in te vetten
-
bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)270 g
-
middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)150 g
-
artisjokharten uit blik uitgelekt150 - 170 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt60 g
-
zure room, 20% vet200 g
-
eieren2
-
verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden20
-
gedroogde oregano¼ tl
-
fijn zout¾ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
14 g
Calories
1731 kJ /
414 kcal
Lipides
30 g
Fibre
5.2 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestjes
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min
Veggie regenboog pizza
Pas d’évaluation
Basis karamel
25min
Driekoningentaart met hazelnoten
Pas d’évaluation
Citrus lekkernij
50min
Sojabolognese
40min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Pas d’évaluation
Eendenlever
33h
Aardbeienpudding
2h 10min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Uiensoep
1h