Appareils et accessoires
Gevulde veggieslakken
Prép. 20min
Total 45min
10 stuks
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
wortelen geschild2
-
water500 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd100 g
-
gekookte ham4 sneetjes
-
verse rozemarijn blaadjes20
-
kidneybonen, uit blik10
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
5 g
Calories
243 kJ /
58 kcal
Lipides
3.2 g
Fibre
1 g
Glucides
2.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kinderen in de keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Flammekuchen
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Pas d’évaluation
Amandelbretzels
Pas d’évaluation
Karamel parfait
Pas d’évaluation
Fruitige saladedressing
5min
Pommes Dauphine
1h 40min
IJssandwich
Pas d’évaluation
Kaastaartijs
Pas d’évaluation
Ananaspakketjes
1h
Vleesballetjes met parelrijst
Pas d’évaluation
Spiesje van konijn, appel en pruim
1h