Appareils et accessoires
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Prép. 10min
Total 2h 35min
12 porties
Ingrédients
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
7.4 g
Calories
1865 kJ /
444 kcal
Lipides
32.3 g
Fibre
2.7 g
Glucides
31.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Yoghurtcake
1h 40min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Pas d’évaluation
Kokos en karamel cheesecake
Pas d’évaluation
Citroenslush met champagne
10min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1h 20min
Quinoakoekjes
1h
Napolitaanse cake
Pas d’évaluation
Rudolphs Mocktail
30min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Citroencake
2h
Appelcake
1h