Appareils et accessoires
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
Prép. 25min
Total 3h 25min
40 sneetjes
Ingrédients
Galantine van kip
-
paprikamengeling (bv. rood, groen, geel) in stukken150 g
-
ontvelde kippenborst in stukken (3-4 cm)300 g
-
kippenpootjes, ontveld, met been (van ong. 500 g kippenpootjes), ontveld, ontbeend, in stukken300 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
1 tl zout, plus 1 tl gemengde kruidengroentezout huisgemaakt2 tl
-
water500 g
Dille-yoghurtsaus
-
verse dille enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
teentje knoflook1
-
volle yoghurt300 g
-
mayonaise50 g
-
zout2 snuifjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
4 g
Calories
140 kJ /
34 kcal
Lipides
2 g
Fibre
0.1 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mayonaise
5min
Gevulde vis
1h 50min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Pas d’évaluation
Kruiden- en citroenzout
1h
Kippenbouillonpasta
45min
Vleesbouillonpasta
45min
Zuurkool
Pas d’évaluation
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Flan van asperges met zeetong
Pas d’évaluation
Pommes Dauphine
1h 40min
Bananensticks met chocoladecoating
Pas d’évaluation
Vanillesaus (crème anglaise)
10min