Appareils et accessoires
Asparagus and broad bean salad
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
white balsamic vinegar1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
water500 g
-
frozen broad beans300 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)300 g
-
cold water for soaking
-
fresh basil leaves only1 tbsp
-
fresh mint leaves only1 tbsp
-
rocket40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
364.2 mg
Protides
12 g
Calories
1114 kJ /
265.3 kcal
Lipides
21.3 g
Fibre
7.3 g
Graisses saturées
6.1 g
Glucides
3.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Eat Well
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Raw cauliflower tabouli
30min
Carrot, feta and mint salad
40min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Fresh fennel salad
10min
Colourful quinoa salad
40min