Appareils et accessoires
Asparagus and broad bean salad
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
white balsamic vinegar1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
water500 g
-
frozen broad beans300 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)300 g
-
cold water for soaking
-
fresh basil leaves only1 tbsp
-
fresh mint leaves only1 tbsp
-
rocket40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
364.2 mg
Protides
12 g
Calories
1114 kJ /
265.3 kcal
Lipides
21.3 g
Fibre
7.3 g
Graisses saturées
6.1 g
Glucides
3.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Eat Well
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Salmon niçoise salad
35 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 Min
Freekeh salad with pickled avocado
25 Std.
Sicilian prawn salad
40 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 Min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 Min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Brown rice salad
40 Min