Chocolate Beetroot Cake
TM6 TM5

Chocolate Beetroot Cake

4.7 (104 évaluations )

Ingrédients

Sponge

  • 250 g beetroot, raw, peeled, cut in pieces (see tip)
  • 250 g dark chocolate, small pieces or callets
  • 200 g light brown muscovado sugar
  • 100 g self-raising flour
  • 50 g ground almonds
  • 100 g sunflower oil, plus extra for greasing
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • ½ tsp baking powder
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 2 large eggs

Icing

  • 80 g vanilla sugar
  • 200 g cream cheese
  • 50 g dark chocolate, roughly chopped, for garnishing

Infos nut.
par 1 slice
Calories
2299 kJ / 549 kcal
Protides
7.5 g
Glucides
48.9 g
Lipides
35.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives