Appareils et accessoires
Red mullet couscous with peppers
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
red peppers cut into large pieces450 g
-
yellow peppers cut into large pieces280 g
-
green peppers cut into large pieces220 g
-
½ fish stock cube (for 0.5 l), dissolved in 250 g waterliquid fish stock250 g
-
freshly squeezed lemon juice (1 lemon)30 g
-
couscous300 g
-
olive oil2 tbsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
water350 g
-
red mullet fillets (approx. 18-20 fillets) (see tip)600 g
-
fresh coriander finely chopped15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
35 g
Calories
2439 kJ /
583 kcal
Lipides
16 g
Glucides
75 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Explore Morocco
10 Recettes
Suisse
Suisse
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Chai vanilla mocktail
1h 15min
Chamomile Lemonade
15min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Japanese Souffle Pancakes
40min
Avocado Coconut Ice Cream
8h 15min
Sautéing 7 oz Eggplant
30min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Cherry-Cacao Sorbet
30min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Spring Rolls
40min
Omelette Sticks
30min
Cauliflower Steaks
45min