Appareils et accessoires
Salmon burgers
Prép. 20min
Total 25min
4 pieces
Ingrédients
-
fresh dill stalks removed15 g
-
onions cut into halves50 g
-
frozen salmon fillet thawed and cut into pieces (3-4 cm) (see tip)250 g
-
white bread cut into pieces50 g
-
egg1
-
lemon zest, grated½ tsp
-
fine salt½ tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
oil for frying
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
16 g
Calories
853 kJ /
204 kcal
Lipides
12 g
Fibre
0.7 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Burger time
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Leek Quiche
1 Std. 20 Min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 Std.
Fish and Herb Parcel
35 Min
Crab briks
35 Min
Nectarine Smoothie
5 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Potato cakes
45 Min
Baked spinach and eggs
40 Min
Mushroom pie
1 Std. 40 Min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Peri peri sweet potato fries with coriander yoghurt sauce
50 Min