Plum and raspberry cobbler
TM6 TM5 TM31

Plum and raspberry cobbler

3.7 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 700 g plums, stones removed and flesh cut into 6 wedges
  • 300 g raspberries (fresh or frozen)
  • 1 ½ tbsp brown sugar (see Tips)
  • 2 tbsp orange juice
  • 110 g self-raising flour, plus extra for dusting
  • 80 g wholemeal spelt flour (see Tips)
  • 1 tsp baking powder
  • 90 g butter, chilled and cut into pieces (2-3 cm)
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 2 eggs
  • milk, for brushing
  • pouring (whipping) cream, to serve (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
729 kJ / 173.5 kcal
Protides
4.8 g
Glucides
24.6 g
Lipides
5.5 g
Graisses saturées
2.8 g
Fibre
4 g
Sodium
167.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives