Appareils et accessoires
Yoghurt soup cups
Prép. 25min
Total 1h 10min
20 portions
Ingrédients
-
medium-grain white rice80 g
-
garlic clove1
-
brown onion cut into halves120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water800 g
-
Greek yoghurt300 g
-
egg1
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste
-
unsalted butter1 ½ tbsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 200 g after draining)400 g
-
dried chilli flakes½ - 1 tbsp
-
kale stalks removed and leaves finely chopped3 stalks
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
56.4 mg
Protides
3.6 g
Calories
297.8 kJ /
71.2 kcal
Lipides
1.7 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
10.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chilli lime sauce
5min
Chai tea
15min
Halva semifreddo
7h 30min
Beetroot salad with raita dressing
35min
Gluten free self-raising flour
10min
Goi muc (squid salad)
45min
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2h 10min
Fragrant whole barbecued fish
2h 50min
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8h 20min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Hot turmeric apple cider
20min
Quick almond biscuits
35min