![Inside-out chicken parmigiana Inside-out chicken parmigiana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C56292A8-07FE-4CA5-A36B-DE7C94817F05/Derivates/AD4E6692-4B80-4FD0-AB0F-C05110D3234D.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 80 g day old sourdough bread, torn into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 90 g pitted green olives
- 2 garlic clove
- 60 g eschalots
- 40 g unsalted butter
- 400 g liquid chicken stock
- 400 g tomato passata, plus extra if needed
- 1000 g potatoes, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 4 - 6 skinless chicken breast fillets (approx. 350 g each)
- 4 - 6 slices prosciutto
- 4 - 6 stalks fresh silverbeet, stalks removed and leaves torn into strips
- 160 g mozzarella cheese, cut into thin slices
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 2473.4 kJ / 588.9 kcal
- Protides
- 69.5 g
- Glucides
- 23.6 g
- Lipides
- 23 g
- Graisses saturées
- 10.7 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 1021.8 mg
Recettes alternatives
Cheesecake with meringue topping
3h 30 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Beef stroganoff
35min
Meat stock paste
45min
Veal involtini
35min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2h
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Chocolate mousse soufflés
55 Min
Curry lamb cutlets
1 Std.
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Diane sauce
20 min
Bubble and squeak soup
35min