Appareils et accessoires
Basisbouillon
Prép. 10min
Total 55min
1 Totale recept
Ingrédients
-
gedroogde kikkererwten15
-
rijst30 g
-
snijbonen in stukken gesneden50 g
-
rapen in stukken gesneden40 g
-
wortelen in stukken gesneden40 g
-
prei in stukken gesneden40 g
-
selderstengel in stukken gesneden30 g
-
tomaat in stukken gesneden110 g
-
water1250 g
-
kip250 g
-
hammetje1
-
varkensachterpoot (ongezouten)1
-
kalfspoot1
-
zout1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Totale recept
Protides
10.55 g
Calories
363 kJ /
87 kcal
Lipides
1.97 g
Fibre
1.36 g
Glucides
6.78 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Pas d’évaluation
Vegan Caesar saladedressing
40min
Fruitige saladedressing
5min
Yoghurt met kokosnoot
12h 15min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Spaghetti met tonijn
40min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Pas d’évaluation
Granaatappel Mojito
10min
Gestoomde kip op zijn geheel
Pas d’évaluation