Appareils et accessoires
Vastensoep
Prép. 15min
Total 30min
6 porties
Ingrédients
-
ui in kwarten gesneden200 g
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
zoete paprikapoeder1 el
-
witte kikkererwten, uit blik gewassen en uitgelekt400 g
-
water en iets meer indien nodig700 g
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid en uitgelekt250 g
-
gedroogd laurierblad1
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout250 g
-
zout (aanpassen naar smaak)
-
hardgekookte eieren2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
16.05 g
Calories
1259 kJ /
301 kcal
Lipides
20.65 g
Glucides
12.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Aziatische komkommersalade
Pas d’évaluation
Pastasalade met forel en groenten
Pas d’évaluation
Vleesbouillonpasta
45min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Pas d’évaluation
Hazelnootijs
Pas d’évaluation
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Yoghurtdressing
5min
Amandelmelk
10min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Pas d’évaluation
Driekoningentaart met pompoen
Pas d’évaluation
Fruitnectar
10min