Appareils et accessoires
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
Prép. 20min
Total 30min
25 pieces
Ingrédients
-
fresh jalapeño chili stem and seeds removed1
-
red onion cut into pieces1 oz
-
cilantro leaves only4 sprigs
-
ground cumin⅛ tsp
-
paprika⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh salmon fillets, skinless cut into pieces (¼ in.)9 oz
-
lime juice1 oz
-
avocado oil2 tsp
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)28 - 30 oz
-
avocado flesh only, cubed (¼ in.)½
-
Tabasco sauce (optionnel) to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
3.2 g
Calories
209 kJ /
49 kcal
Lipides
2.8 g
Fibre
0.5 g
Glucides
2.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spanish Tapas
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sous-vide Artichokes
55min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Tuna Tapenade
5min
Caesar Salad
30min
Tuna Tartare
40min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Spicy Asian Snow Peas
25min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min