Appareils et accessoires
Basic Pinto Beans
Prép. 5min
Total 4h 5min
4 portions
Ingrédients
-
dried pinto beans8 oz
-
water to soak
-
yellow onions in pieces4 oz
-
salt1 tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
1 dried bay leaf, optionalbay leaf, fresh optional1
-
vegetable stock40 oz
-
red onions sliced, to garnish
-
lime sliced, to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1254 mg
Protides
12 g
Calories
929 kJ /
222 kcal
Lipides
1 g
Fibre
9 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
42 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slow Cooking
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Tortilla Soup
25min
Parmesan Stock Cubes
35min
Super Greens Powder
5h
Tinga de Pollo
40min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Refried Beans
4h 10min
Basic Black Beans
2h 35min
Black Beans
30min
Marinara Dipping Sauce
10min
Caprese Egg White Omelet
20min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3h 10min
Tomatillo Salsa
20min