Appareils et accessoires
Hazelnut chocolate brioche
Prép. 40min
Total 2h
16 portions
Ingrédients
Brioche
-
full cream milk180 g
-
white sugar60 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
unsalted butter melted60 g
-
baker's flour450 g
-
salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
-
hazelnut chocolate spread (see Tips)300 g
Glaze
-
egg yolk1
-
full cream milk15 g
-
icing sugar to serve (optional)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
164.2 mg
Protides
6.2 g
Calories
1141.6 kJ /
271.8 kcal
Lipides
11.5 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
4.2 g
Glucides
36.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Chocolate hot cross buns
2 Std. 40 Min
Cinnamon buns
3 Std. 5 Min
Chocolate Rolls (Anna) Metric
2 Std. 30 Min
Brioche burger buns
2 Std. 10 Min
Soft cinnamon doughnuts
50 Min
Pretzels
1 Std. 35 Min
Triple chocolate layer cake
5 Std. 20 Min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1 Std. 5 Min
Super Soft Cinnamon Rolls
1 Std. 35 Min
Pull-apart pizza sun
1 Std. 30 Min
Soft Sweet Buns
1 Std. 10 Min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 Std. 45 Min