Fennel, date and nut bread
TM6 TM5 TM31

Fennel, date and nut bread

4.9 (14 évaluations )

Ingrédients

Nut paste

  • 55 g macadamia oil (see Tips)
  • 400 g raw almonds
  • 100 g pumpkin seeds
  • 100 g sunflower seeds
  • 60 g sesame seeds
  • 2 pinches sea salt, to taste
  • 1 tbsp caster sugar (optional)

Bread

  • oil, for greasing
  • 120 g pitted Medjool dates
  • 70 g dried figs, cut into halves
  • 1 tsp fennel seeds
  • 4 eggs
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 1 tbsp apple cider vinegar
  • slivered almonds, for garnishing (optional)

Infos nut.
par 1 slice
Calories
2332.6 kJ / 555.3 kcal
Protides
19.2 g
Glucides
17.2 g
Lipides
45 g
Graisses saturées
4.7 g
Fibre
7.7 g
Sodium
197.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives