Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Polenta toast
- oil, for greasing
- 750 g water
- 150 g fine polenta (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Mushroom ragu
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 500 g fresh mixed mushrooms, cut into slices, quarters or left whole, depending on size (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 5 tbsp pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, cut into small pieces, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 1159 kJ / 276 kcal
- Protides
- 9.1 g
- Glucides
- 18.9 g
- Lipides
- 16.8 g
- Fibre
- 3.3 g
Recettes alternatives
Polenta
25min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1h 35 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2 Std. 25 Min
Courgette strudel
1 godz. 20 min
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15min
Sunny gazpacho
25min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Broccoli soup with sage oil
30 min