Devices & Accessories
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Prep. 10 min
Total 1 h 10 min
4 portie
Ingredients
-
zeebrasem filet, ontveld en ontdaan van graten, 2-3 uur ingevroren (zie "Advies")500 g
-
sjalot50 g
-
verse koriander8 takjes
-
citroensap40 g
-
zout4 snuifjes
-
peper, gemalen4 snuifjes
-
vanillestokje zaadjes van1
-
avocado gedetailleerd in dobbelstenen1
-
mango, rijp gedetailleerd snijden1
-
verse korianderbladeren4 takjes
-
fleur de sel voor afwerking
-
olijfolie voor afwerking
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
244.4 mg
Protein
29.1 g
Calories
3037.5 kJ /
726 kcal
Fat
12 g
Fibre
8 g
Saturated Fat
2 g
Carbohydrates
23.4 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Tikka Masala van Bloemkool
30 min
Vegan Lasagne met Linzen
No ratings
Peperkoek met Honing
No ratings
Vegan Oesterzwam Soep
40 min
Pizza-Burrata
1 h 40 min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
No ratings
Tarte Tatin
2 h
Pierogi met vlees
1 h
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
No ratings
Salmorejo
No ratings
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 h 30 min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
No ratings