Devices & Accessories
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Prep. 25 min
Total 2 h 20 min
4 portie
Ingredients
-
ossenhaas biefstuk (ongeveer 180-200 g per stuk, 3 cm dik)4
-
zout2 tl
-
zwarte peper, gemalen¾ tl
-
tijm, verse4 takjes
-
water om zakken onder te dompelen
-
1 afgestreken theelepel ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (van een halve citroen)citroensap, vers geperst (van een halve citroen)30 g
-
sjalot50 g
-
dragon, vers alleen bladeren1 - 2 takjes
-
witte wijn, droog50 g
-
witte wijnazijn1 el
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus 1 el extra om te bakken200 gram
-
eierdooiers4
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Sodium
1365.4 mg
Protein
70.9 g
Calories
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Fat
95.7 g
Fibre
0.8 g
Saturated Fat
48.6 g
Carbohydrates
4.4 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Sate Ayam
1 h 30 min
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
No ratings
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
No ratings
Hartige taartjes met broccoli en spek
45 min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
No ratings
Salmorejo
No ratings
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 h 40 min
Aardappelpuree met de Peeler
No ratings
Tomatensoep met Burrata
35 min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
No ratings
Vanille-ijs
12 h
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min