Devices & Accessories
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Prep. 5 min
Total 25 min
4 porties
Ingredients
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
642.3 mg
Protein
16 g
Calories
2525 kJ /
609.5 kcal
Fat
51.3 g
Fibre
3.5 g
Saturated Fat
12 g
Carbohydrates
19.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Leve de lente
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Knapperig brood
No ratings
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Cashew brood wentelteefjes
No ratings
Kleine aspergeflans
55 min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
No ratings
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 h
Pudding
15 min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Confituur van ananas en gember
40 min
Bloemige Focaccia
No ratings
Citroensorbet met schuimwijn
10 min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 min