Devices & Accessories
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Prep. 10 min
Total 1 h 30 min
16 sneetje
Ingredients
-
olijfolie om in te vetten
-
240 g witte kortkorrelige rijstvolkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 sneetje
Sodium
201.8 mg
Protein
3.4 g
Calories
723 kJ /
172 kcal
Fat
8.4 g
Fibre
2.2 g
Saturated Fat
1.2 g
Carbohydrates
22.1 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Wij vieren onze eigenheid
25 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Detoxsapje “Gave huid”
10 min
Groentesandwiches
No ratings
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 min
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 min
Fatayer met kaas en munt
2 h
Gestoomde spinaziecake
35 min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14 h 20 min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 h 55 min
Koken van speltgraan
No ratings
Antioxidantenboost
10 min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 h