Devices & Accessories
Geode cake
Prep. 1 h 30 min
Total 4 h
24 portie
Ingredients
Snoepkristallen
-
suiker500 g
-
glucose2 el
-
voedingskleurstof paars4 punten van een mes
-
water2140 g
-
azijn2 scheutje
Taarten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) op kamertemperatuur, in stukken, plus extra voor het invetten400 gram
-
suiker550 g
-
zout½ tl
-
vanille-extract, natuurlijk1 el
-
eieren6
-
cacaopoeder, ongezoet75 g
-
bakpoeder1 el
-
patisserie bloem350 g
-
mascarpone450 g
-
room, 35% vet450 g
Crème vullen
-
mango, rijp in stukken gesneden (2 cm)500 g
-
chocoladedruppel2 eetlepels
Decoratie
-
fondant (suikerpasta) wit750 - 1000 g
-
poedersuiker om te besprenkelen
-
voedingskleurstof goud2 - 3 punt van een mes
Difficulty
advanced
Nutrition per 1 portie
Sodium
76.2 mg
Protein
5.4 g
Calories
2799 kJ /
669 kcal
Fat
31 g
Fibre
1.1 g
Saturated Fat
19 g
Carbohydrates
93.4 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15 min
Pistache Shake met Witte Chocolade
10 min
Zoete Aardappel Brood
5 h 25 min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
No ratings
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 min
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
No ratings
Inktvis "à Lagareiro"
No ratings
Vanille Yoghurt
No ratings
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 h 30 min
Tempé
48 h
Tarte Tatin
2 h
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
No ratings